.

Aften Menu

Fra kl. 18.00 – 21.00

Køkkenet lukker   kl. 20.30

 

 

 

Forretter                                                              

  

Tartelet m/ høns iasparges                                              kr.69,00

                     

Rejecocktail m/ hjemmelavet dressing                           Kr.  89,00

 

Hjemmelavet ørrede salat på bund af spæd salat

                                                                                           Kr. 95,00


Alle forretter serveres med hjemmebagt brød

 

                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                             

  Hovedretter

 

Wienerschnitzel af kalv m/ Pommes saute , dampet ærter, smørsauce og ”dreng ”

                                                                                         Kr. 195,00

 

Hakke bøf m/bløde løg, brun sovs og hvide kartofler

                                                                                        Kr. 189,00

Pande stegt rødspætte m/persillesovs og kartofler                                                                                                                                                                             Kr. 195,00

Steak bearnaise ( filet) m/ grønt og dagens kartoffel

                                                                                       Kr. 245,00

Stjerneskud

1 dampet og 2 pandestegte fiskefileter m/ håndpillede rejer, kaviar, asparges, Fanø laks og hjemme rørt dressing

                                                                                     Kr. 198,00