.
Aften Menu
Fra kl. 18.00 – 21.00
Køkkenet lukker kl. 20.30
Forretter
Tartelet m/ høns iasparges kr.69,00
Rejecocktail m/ hjemmelavet dressing Kr. 89,00
Hjemmelavet ørrede salat på bund af spæd salat
Kr. 95,00
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød
Hovedretter
Wienerschnitzel af kalv m/ Pommes saute , dampet ærter, smørsauce og ”dreng ”
Kr. 195,00
Hakke bøf m/bløde løg, brun sovs og hvide kartofler
Kr. 189,00
Pande stegt rødspætte m/persillesovs og kartofler Kr. 195,00
Steak bearnaise ( filet) m/ grønt og dagens kartoffel
Kr. 245,00
Stjerneskud
1 dampet og 2 pandestegte fiskefileter m/ håndpillede rejer, kaviar, asparges, Fanø laks og hjemme rørt dressing
Kr. 198,00